Blog

Ego is als een buitenboordmotor van een bootje

En toch, doe het maar eens. Zet de buitenboordmotor, het ego even uit en dobber mee. Kijk waar het je naar leidt, ervaar de rust en het loslaten. Het bootje dobbert nu rustig, mooi en op de golven mee, zijn eigen weg. Vertrouw. Op de boot, op jezelf en op de golven van het leven.

Meer posts

Ieder heeft zijn eigen pad te lopen
Om niet te vallen is het verleidelijk om naar de grond te blijven kijken. Om te voorkomen dat je een misstap maakt. Om te voorkomen dat je het pad uit het oog verliest ...
Ik leef mijn leven, doe mijn ding maar ik haal mijzelf volledig omlaag
Ik heb een leuke baan, ik heb een leuk gezin met een leuke man, leuke vriendinnen en een zus, ik zorg voor mijn vader, ga vaak op vakantie ...
Ego is als een buitenboordmotor van een bootje
Ego is als een buitenboordmotor van een bootje. Hij is een los onderdeel, maar geeft controle en vertrouwen. Maar daarbij komt ook angst. Wat als ...
Als coach luister, begeleid en adviseer ik. De personal coaching helpt je om patronen te doorbreken, issues te verhelderen en dingen inzichtelijk te maken. Voelen is vaak essentieel om jezelf meer te leren kennen. Mijn haptonomische achtergrond helpt om hierin te kunnen leren en dit meer te gaan gebruiken in het maken van keuzes.
Website: Made by Johan