Blog

"Het loslaten van de buitenboordmotor wordt iets onoverkomelijks, iets wat onmogelijk lijkt."

Ego is als een buitenboordmotor van een bootje

En toch, doe het maar eens. Zet de buitenboordmotor, het ego even uit en dobber mee. Kijk waar het je naar leidt, ervaar de rust en het loslaten. Het bootje dobbert nu rustig, mooi en op de golven mee, zijn eigen weg. Vertrouw. Op de boot, op jezelf en op de golven van het leven.

Meer posts

Afspraak maken
Vorige maand werd ik gebeld door een meneer die graag een afspraak wilde maken.
Lees dit boek en je leven verandert!
Er zijn nogal wat boeken in omloop die zich richten op onze zelfontwikkeling. Sterker nog; de markt groeit enorm. Winkels liggen er vol mee en we kunnen tal van e-books downloaden.
Gedachtes, gedachtes
Het is zo gek. Vaak zijn we meer bezig met de ander dan met onszelf. Let maar eens op je gedachtes, 9 van de 10 keer denken we aan een ander. Hoe zou het met hem gaan? Heeft mijn kind wel een jas aan? Zou Ma al gegeten hebben? Heeft de buurvrouw geen last van me? Wat zou ze wel niet van me denken?...... En ga zo maar door.
Hoe komt dat nou eigenlijk?
Ieder heeft zijn eigen pad te lopen
Om niet te vallen is het verleidelijk om naar de grond te blijven kijken. Om te voorkomen dat je een misstap maakt. Om te voorkomen dat je het pad uit het oog verliest.
Wèèr wakker....
Omdat je vaak nogal veel te doen hebt.
Omdat je vaak een lijst in je hoofd hebt.
Omdat je nog naar je moeder moet.
Omdat de was nog in de droger moet.
Omdat het project nog afgerond moet worden.
Omdat je kind nog overhoord moet worden.
Omdat je die vakantie nog moeten boeken.
Omdat ......
Ik leef mijn leven, doe mijn ding maar ik haal mijzelf volledig omlaag
Ik heb een leuke baan, ik heb een leuk gezin met een leuke man, leuke vriendinnen en een zus, ik zorg voor mijn vader, ga vaak op vakantie ...
Als coach luister, begeleid en adviseer ik. De personal coaching helpt je om patronen te doorbreken, issues te verhelderen en dingen inzichtelijk te maken. Voelen is vaak essentieel om jezelf meer te leren kennen. Mijn haptonomische achtergrond helpt om hierin te kunnen leren en dit meer te gaan gebruiken in het maken van keuzes.

Algemene Voorwaarden
Website: Made by Johan